Bejelentés


pnanassy oldala Egyedi motorvezérlő megoldások


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

V.E.M.S.

Versatile Engine Management Systems


 


Sok vita forrása,megéri-e a pénzét,jó-e,megbízható-e.

Szekvenciális befecskendezés?Nagyméretű injectorok elfogadható kezelése?
Az "elsőbálozók" számára oly sokszor felületesen megvizsgált dolgok!Hiszen egy papíron közel fele annyiba kerülő rendszer mennyivel csábítóbb.Aztán jönnek a problémák,és az egész vége egy használhatatlan,igen komoly korlátokkal rendelkező konfiguráció.


Személyes kapcsolatom igen régre nyúlik vissza a készítőkkel,folyamatosan nyomon követem,időnként tanácsaimmal,kéréseimmel segítem a rendszer fejlődését.
Sajnos sok negatív visszajelzést kapok olyan tulajdonosoktól,akik nem elégedettek a VEMS-el vezérelt autójukkal,melyet máshol szereltettek be.


 


Fontos megérteni,hogy egy ilyen programozható motorvezérlő is csak azt képes megvalósítani amit beleprogramoznak.Így ha a programozás nem teljes,hanyag,ha a vezérlő nem kap megfelelő jeleket,az eredmény katasztrofális lesz!
Hideg és meleg(!!) indítási problémák,hullámzó vagy egyáltalán nem is létező alapjárat szabályozás,rángatás,extrém mértékű üzemanyag-fogyasztás,nagy fordulaton történő kihagyás,"ledurrogás" ,elvárásoknak nem megfelelő turbónyomás mind-mind a biztos jele a nem megfelelő beszerelésnek,behangolásnak!


 


Válassz Te is olyan programozót aki már bizonyított!


Válallom teljes VEMS rendszerek kiépítését,beszerzéstől a kulcsrakész átadásig.
Komoly VEMS referenciák,gyors,pontos,megbízható munka!
Ezen felül már meglévő rendszerek hibajavítását,megcsömörlött tulajok egyedi igényeinek megvalósítását!

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!